Bestill det du trenger til ditt event
Expand search form

Trender for 2023

Innredningstrendene for 2023 går i lyse og rolige farger. Lyse farger er basen, med stimulerende aksentfarger for å gi innredningen et levende utseende som skaper spennende kontraster. Test farger på mindre møbler, servietter og puter. Vi har hørt at fargeskala rødt fra klarrødt til rust vil være synlig i flere av årets nyheter.

Bruk farger og skap temaer som rammer inn ditt arrangement, det vil alltid bli lagt merke til.

Annette Jakobsen, eventplanlegger Hunsfos Opplevelse

Ta naturen inn i interiøret og oppdekkingen, bruk det du finner selv av blomster, greiner, blader og kvister. Jordfarger er selvfølgelig en trend som har vart lenge. Pasteller og fargerike toner skaper alltid en hyggelig stemning.

Det er alltid flere parallelle spor med farger som utvikler seg samtidig. Paletter som dempete beige, rosa, hvit er alltid populært.

Den er mer fargerik og inneholder mange herlige pasteller. Pastellene har vi allerede sett komme tilbake i motebildet. Det er ofte der vi kan ane fargetrender som deretter sprer seg til bryllupsverdenen. For de fargene vi kler oss i, begynner vi gjerne å møblere med hjemme, for deretter å ta samme fargene med til bryllupsdesignet.

Er det vanskelig å velge farge, gå for de fargene du selv liker og følg hjertet ditt. Det er alltid en sikker vinner uansett hva som skal feires.

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Product Enquiry