Bestill det du trenger til ditt event
Expand search form

Eventutleie

Vi har lang erfaring med utleie til forskjellige arrangement. Agnar og Muhammed er gutta bak selskapet, men har med seg gode hjelpere som jobber raskt og effektivt.

På arabisk betyr Jalla-Jalla “skynd deg” eller “raska på”. Gutta i Jalla-Jalla jobber hele tiden for å holde tidsfrister og levere i tide.

Vi har lager på Birkeland og på Hunsfos og i løpet av 2023 åpner vi et nytt lager på Gaupemyr i Lillesand. 

Våre mest populære utleieprodukter er telt, festivalbord og benker som skaper den perfekte festivalfølelsen. Ellers er selvfølgelig våre konferansestoler populære, med god sittekomfort og solide materialer er de etterspurte for en hver konferanse, bryllup eller vip-område.

Muhammed

Muhammed er et arbeidsjern og har alltid et smil om munnen, og jobber gjerne dag og natt for å levere i tide. Muhammed tar alle befaringer hos kunder og ordner alt av logistikk.

muhammed@jalla-jalla.no

Ali

Serviceinnstilt salgsmaskin som sørger for at alt er på plass.

ali@jalla-jalla.no

Joakim

Joakim er en solid arbeidskar fra Vennesla med glimt i øyet, som aldri sier nei.

Kristian

Kristian er den praktiske i gjengen, er utdannet snekker og faglig dyktig i alt han gjør. Kristian er koselig.

Hassan

Hassan har alltid et smil om munnen, er gladgutten i selskapet og er happy med å jobbe 24/7.

Samer

Samer er nøyaktig, og du finner han gjerne med tommestokk og lasermåler. Alltid effektiv og hardtarbeidende.

Agnar

Agnar er en energibombe som er godt kjent for de fleste innen bransjen. Med utdanning innen hotellfag og eiendomsmegler er han en person med stor sans for logistikk og gjennomføring. Agnar Espegren er faglig dyktig og er god på å sjonglere mange baller i lufta. Han har flere selskaper som Hunsfos Opplevelse AS, MålTid AS, Startkioskene og Jalla-Jalla.

Raskt og effektivt

Vi forsøker hele tiden å jobbe raskt og effektivt slik at vi levere på tide. Nedrigg skal også gjennomføres på en god og skånsom måte.

Product Enquiry