Bestill det du trenger til ditt event
Expand search form

Fem ting å huske på når du skal arrangere et kick-of

Finn aktiviteter som krever samarbeid og problemløsing

Ønsker du virkelig å få noe ut av teambuildingen, bør du finne oppgaver og aktiviteter som får de ansatte til å tenke litt utenfor boksen og aktiviteter som krever samarbeid. Finn gjerne ulike oppgaver eller aktiviteter med en miks av noe “for alle”.  Teambuilding med matlaging, escapebokser med utfordrende oppgaver og tankenøtter er alltid en suksess. Ønsker du litt mer fart kan vi anbefale paintball.

God mat og drikke

Underveis i opplegget er det viktig å fylle på energilageret. Deltagerne blir fort sulte og ukonsentrerte om de ikke får nok påfyll. Det kan være lurt å tenke på at maten skal være sunn, god og uformell. Gode gode rundstykker, salater eller smoothie bowl. Sunne alternativ holder hjernen skjerpet, i tillegg bør kaffe og te bør vann være tilgjengelig gjennom dagen. 

Men det trenger ikke være sunt hele dagen, kos er viktig. Bakverk er alltid en hit, ferske boller og skillingboller er fint å sette frem, da blir dagen litt mer uformell og hyggelig. 

Allergener

Husk å informere om allergener, det er kjedelig for deltagere som ikke kan spise den fristene maten som settes frem. 

Sett dato for arrangementet

Pass på at ditt arrangement ikke krasjer med konkurrerende eller et lignende arrangement. Unngå å planlegge inn et arrangement i de periodene folk har mye å gjøre, skolens ferieuker kan også være vanskelige å gjennomføre et arrangement. 

Ha det gøy

Husk å legg opp dagen slik at deltagerne får en minnerik og morsom dag, latteren skal sitte løst og med mulighet til å prate med andre enn de man pleier å prate med, så aktiviteter hvor man blir delt inn i team er en god ide. En dag med kick-off skal være gøy. 

Morderne møterom for kick-off

Hunsfos har en av Sørlandets største konferanse saler, og er derfor et bra valg dersom du skal arrangere et stort kickoff med mange deltagere. Vi kan tilby mange fleksible rom som kan leies til ulike arrangementer.

Lykke til med ditt kick-off! 

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Product Enquiry