Bestill det du trenger til ditt event
Expand search form

Leie til ditt bryllup

Det er mange ting å tenke på om du vil arrangere et bryllup i hagen, på brygga eller på drømmeplassen din. Vi har laget ei liste som hjelper deg å plukke ut de tingene du trenger om du skal arrangere et bryllup.

Ta kontakt om du er usikker på hva du trenger. Vi hjelper deg med å sette sammen produktene til deg.

Slik planlegger du en vellykket fest

Når du skal planlegge et stort arrangement er det mange ting du må tenke på. Vi har laget en liten oversikt over det du trenger, slik at du får litt hjelp på veien.

Først må man tenke gjennom hva du selv ønsker med arrangementet, men de fleste arrangementet her en god del til felles. Det er gjester som kommer og gjester som skal ha mat og som vert ønsker man selvfølgelig at det skal være gøy.

Disse tingene må du ha når du skal arrangere en fest:

Et sted å være – om du skal arrangere en fest i hagen kan det jo være trygt med et telt slik at gjestene holder seg tørre om det skulle begynne å regne. Teltet beskytter også mot fuktige kvelder og luner godt.

Velkomsten – velkomsten består ofte av en glass musserende og kanskje du ønsker å servere en liten snacks. Til dette trenger du et bord, sjampanjekjøler, sjampanje glass. Da velkomsten ofte består i å servere noe lettdrikkelig som slukker tørsten. At man kommer i godt humør med litt musserende gjør jo ikke noe.

Bord og stoler – hva slags bord og stoler skal du ha? Litt finere klassiske møbler, er det et bryllup foretrekker du kanskje stoler med hvitt trekk? Eller skal det være litt laidback med festival bord og benker.

Bordpynt – duk på ordet, pynt til bordet som lys, lysestaker og vaser og blomster. Hvilken farge skal bordpynten ha, skal det være et spesielt tema for dagen bør du kjøpe inn det du trenger.

Serveringen trengs det mye. Glass, Videre må du tenke på hva du ønsker å servere

Product Enquiry